Wellness zomer - actie

Tijdens de maand juni was er onze wellness zomer - actie waarbij de mensen hun mooiste en origineelste foto konden doorsturen van hun wellness ervaring in het Herenhuis. We kregen hier heel veel mooie reacties op en schitterende foto's. Onderaan ziet u enkele foto's die bij de finale selectieronde zaten.

Winnaars zomer arrangement

De winnaar staat bovenaan in de header en onderaan als eerste tussen de foto's. Deze originele foto werd bekroond met een knabbel en babbel arrangement, die men kan nuttigen vanaf 7 juli tot 7 september.

Beleef de Herenhuis ervaring

Bent u op zoek naar een ruime kamer voor een overnachting tijdens de week of weekend of zoekt u met uw gezin een familiale b&b om de omgeving te verkennen? Bij b&b Herenhuis zit u alvast goed. Naast de prachtige inkomhal beschikken we over 3 volwaardige kamers en een extra kamer om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Tevens kan u tijdens uw verblijf een mooi privé wellness arrangement boeken om uw ervaring compleet te maken. We zorgen voor een ruim en gezond ontbijt om uw dag energiek te starten!

Lange verblijven en rechtstreekse boekingen genieten bovendien steeds een korting op de kamerprijs.

Wenst u ook een superleuke privé wellness ervaring te beleven?

Bel dan nu 0032 (0)472 63 57 67 of

Combineer uw wellness met overnachting voor de totaalbeleving.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 190 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)