De eerste "B" in B&B Herenhuis: Het Bed

Het bed is van cruciaal belang tijdens uw overnachting. Daarom zijn we bij b&b Herenhuis dan ook voor kwaliteit en ruime bedden gegaan:

  • GROOTTE: Onze bedden worden steeds aangeboden met een lengte van 210 of 220 cm, doordat de gemiddelde mens groter is vandaag dan pakweg 20 jaar geleden.
  • BEDDENBODEM en MATRAS: Bij de beddembodem kiezen we bewust voor 2 kamers mét boxspring, daar dit maximaal comfort biedt aan onze gasten voor het slapengaan. De andere twee kamers zijn nog met authentieke bedden, maar een kwaliteitsvolle beddenbodem en grote, dikke en stevige matras om dezelfde boxspring - kwaliteit na te streven. 
  • HOOFDKUSSENS: Bij de keuze van hoofdkussen was het voor het Herenhuis belangrijk om te opteren voor synthetische hoofdkussen. Deze bieden namelijk de beste oplossing voor mensen met allergieën.  Extra kussen zijn ook steeds aanwezig in de ruime kasten in alle kamers.
  • EEN - OF TWEEPERSOONSBED: Omdat we een gevarieerd aanbod willen aanbieden, hebben we geopteerd voor twee kamers met éénpersoonsbedden die tegen elkaar kunnen worden geschoven (kamer Elegant en Cachet). De ander twee kamers beschikken over een ruim tweepersoonsbed. (kamer Charmant en Puur)
  • EXTRA BED EN KINDERBED: Er is vaak vraag naar drie- of meerpersoonskamers voor gezinnen of vrienden die samen reizen. Met de extra kamer, namelijk kamer Cachet, beschikken we bij B&B Herenhuis over alle comfort en ruimte om de mensen apart te laten overnachten. Kinderbedjes zijn steeds aanwezig op aanvraag en gratis voor kinderen tot 3 jaar.

De tweede "B" in B&B Herenhuis: Breakfast of ontbijt

Dranken

In onze bed and breakfast bieden we onze gasten een keuze van verschillende dranken aan zoals koffie en thee als basis. Doordat we verschillende koffie smaken aanbieden, is er steeds voor iedereen een gepaste koffie. De ene verkiest al eens liever een straffe koffie, de ander liever zacht van aroma. Hierdoor willen we onze gasten het "thuisgevoel" meegeven en hen écht laten genieten van hun verblijf.

De gast heeft ook keuze tussen verschillende soorten thee en we serveren ook warme chocolademelk indien gewenst. Naast deze warme drankjes, bieden we uiteraard ook verfrissende drankjes aan zoals water, melk en verse fruitsap. Uiteraard gaat niets boven vers fruitsap, boordevol vitaminen om de dag goed te starten.

Brood

Brood kan je in vele verschillende maten, vormen en smaken verkrijgen. Bij b&b Herenhuis bakken we zelf onze broodjes af . Je verkrijgt er een keuze uit meergranenbroodjes, brood en croissant. Door deze diversiteit komen we tegemoet aan de wensen van onze klanten. Indien gewenst kunnen we ook geroosterde broodjes aanbieden voor de light - ontbijten...

Beleg

Hier opteren we voor vers gemaakte jam die goed afsluitbaar zijn, zodat ze steeds dagvers bewaard blijven. Uieraard beschikken we voor de zoetebekjes onder ons over chocopasta en hagelslag. Kaas, ham en een zachtgekookt eitje zijn ook ingrediënten die deel uitmaken van het ontbijt. Ontbijtgranen zijn eveneens aanwezig, maar omdat we het gezond willen houden, kiezen we voor een mengeling muesli ontbijtgranen. Verschillende soorten yoghurt worden aangeboden in ons buffet en voor de gezonde snack kan u kiezen uit een schaal met vers fruit.

Ontbijtservice aan tafel: persoonlijke bediening primeert

Door de kleinschaligheid van onze bed and breakfast, verkiezen we tijdens het ontbijt een persoonlijke bediening. De klant krijgt z'n broodmandje met al het nodige geserveert aan tafel, maar heeft steeds de mogelijkheid om nog extra zaken te kiezen uit het buffet. Indien er speciale vragen zijn, dan kunnen deze gevraagd worden aan gastvrouw Christine.

Ontbijt aan individuele tafels

Daar we de privésfeer van de kalnt respecteren, plaatsen we iedereen aan aparte ontbijttafels. Uiteraard kunnen groepen of gezinnen plaats nemen aan een grote ontbijttafel. Afhankelijk van de situatie bekijken we wat de gast of gasten het leukst vinden en daaraan passen we de ontbijtruimte aan.

Binnen of buiten ontbijten?

Tijdens de koude maanden wordt er uiteraard in b&b Herenhuis steeds binnen ontbeten. Als er zich een mogelijkheid voordoet tijdens de zomermaanden om buiten te ontbijten en de klant vraagt dit op voorhand, dan kunnen we zeker op ons terras het nodige doen om de gast 's morgens te laten genieten van de eerste zonnestralen tijdens z'n of haar ontbijt...

Vanaf welk uur kan de gast ontbijten?

Bij b en b Herenhuis kan de klant tijdens de week vanaf 7h15 tot 10 uur ontbijten. Tijdens het weekend is dit vanaf 8 uur tot 10h30. Vroege ontbijten zijn steeds mogelijk indien dit op voorhand (minimum één dag) wordt aangevraagd. Voor onze Nederlandstalige klanten beschikken we over de dagelijkse krant en de buitenlandse klanten kunnen steeds in de ontbijtruimte hun digitale krant lezen door de aanwezigheid van gratis Wifi - internet.

Speciale wensen?

Als er gasten zijn die om gezondheidsredenen bepaalde zaken niet mogen eten en ons dit op voorhand melden, dan kijken we graag uit om de gast alternatieve mogelijkheden aan te bieden zodat men toch over een volwaardig ontbijt beschikt.

Ook graag eens genieten van een uitgebreid ontbijt en hemels bed?

Of bel ons op 0032(0)472 63 57 67.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 175 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)