Cadeau ideeën voor hem en haar

Bij speciale gelegenheiden zoals moederdag, vaderdag, huwelijksverjaardag, verjaardag,... is het soms moeilijk kiezen welk geschenk je nu juist aan uw partner cadeau kunt doen. Met deze onderstaande cadeau tips geef je altijd het juiste cadeau!

Cadeau met bedrag en vrije keuze

Met de online cadeaubon van het Herenhuis kun je een bedrag cadeau doen vanaf 25 euro waarmee je zelf kan kiezen welk arrangement of geschenk je jezelf een plezier kunt doen. Het voordeel van deze waardebon is dat je niet vasthangt aan een welbepaald arrangement, zodat je bijvoorbeeld kunt kiezen uit een luxe ontbijt voor tijdens de week of weekend of een privé wellness of een combinatie van al het vorige. Dit type geschenkbon laat u dus de vrije keuze in alle ontspanningsmogelijkheden die het Herenhuis u te bieden heeft.

Cadeau met B&B arrangement

Wenst u de privé wellness te combineren met een overnachting in één van de vier standaardkamers of liever uitpakken met de familie suite kamer? Schenk dit uitzonderlijk mooie cadeau aan uw gezin voor puur "family time" of aan uw geliefde bij een speciale gebeurtenis. Deze arrangementen zijn het wellness - sleep over arrangement, waarbij u één van de vier tweepersoonskamers uitkiest en combineert met een privé sauna 's avonds of 's morgens. Voor de upgrade kiest u het LUXE wellness sleep - over arrangement met overnachting in de suite kamer en eveneens een privé wellness moment voor jullie beiden of het ganse gezin.

Cadeau met diner en overnachting

Er zijn twee mogelijkheden om overnachten te combineren met dineren in een arrangement. Het eerste is een luxe arrangement waarbij je één overnachting koppelt aan een driegangen menu inclusief aperitief en aangepast wijnarrangement. De tweede mogelijkheid bestaat erin om twee nachten te verblijven en dit gecombineerd met een keuzemenu (drie gangen) met luxe ontbijt en glaasje cava als aperitief. Dit is het weekend - arrangement. Uiteraard kun je ook een cadeaubon met de waarde van een overnachting schenken en zelf uw keuzes van het eten bepalen ter plaatse. Het restaurant waar u deze lekkere menu's en maaltijden kunt proeven is Rouge é Blanc in Ingelmunster

Cadeau voor privé wellness

Dit is puur genieten voor u en uw partner, maar tevens kun je met uw gezin hier een zalige tijd beleven. De privé wellness is namelijk kindvriendelijk met een groot overdekt zwembad en kleiner instap bad voor de allerkleinsten, zodat iedereen een leuke tijd beleeft. U kunt kiezen uit verschillende wellness arrangementen, waaronder het knabbel en babbel arrangement wel heel populair is, maar een mooi overzicht vindt u op de arrangementen pagina. Bent u nog nooit naar een privé wellness geweest, dan biedt het basis arrangement alvast een instapklaar pakket... 

Cadeau voor luxe ontbijt

Indien wellness niks voor u is, maar u wel graag eens de beentjes onder tafel schuift voor een luxe brunch buffet, dan zult u van dit geschenk naar hartelust kunnen smullen! Een cadeau geschenk voor een luxe ontbijt biedt u de mogelijkheid om vanaf dinsdag tot zondag telkens uitgebreid te ontbijten met alles erop en eraan. 

Wat u ook cadeau zult doen, er zal zeker iets bijzitten wat uw partner, mama, papa of vriend(in) van zal kunnen genieten!

Al wat ideeën opgedaan?

En ontvang deze direct in uw mailbox!

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 157 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)