Wens je uw partner of vrienden/familie eens stevig te verwennen? Verras ze dan met onze cadeaubon! Je kan een arrangement geven, een luxe ontbijt, een overnachting of gewoon een bedrag naar keuze. Hieronder lichten we de 2 keuzemogelijkheden toe die u heeft om iemand een cadeaubon plezier te doen.

Afhalen Cadeaubon?

De eerste mogelijkheid bestaat erin dat u de cadeaubon afhaalt in één van onze 2 zaken, zijnde Herenhuis Izegem of Rouge é Blanc te Ingelmunster. Afhankelijk dus van uw woonplaats kunt u kiezen welke van beide locaties het dichtst bij u gelegen is. Door de exclusieve verpakking is deze cadeaucheque een waar plezier om te krijgen. Je ontvangt namelijk niet enkel een "bon", maar je krijgt "plezier, ontspanning en genot" in een doosje. Zoveel moois in zo'n mooi doosje, dat kan enkel op luid applaus onthaalt worden bij de persoon die dit in ontvangst mag nemen.

De cadeaubon kan je telefonisch bestellen op 0472 63 57 67 of je stuurt een mailtje naar book@bnbherenhuis.be met het tijdstip van afhaling en het bedrag of arrangement waarvoor je een cadeaucheque wenst.

Cadeaubon on - line bestellen?

Woon je te ver of ben je niet in de mogelijkheid om uw huis uit te komen voor een cadeaubon? Bestel dan gewoon de cadeaubon on - line en binnen enkele minuten ontvangt u na aankoop een bevestigingsmail met de cadeaubon in PDF. Deze kan je afdrukken en zelf verpakken zoals je wenst. De cadeaubon is één jaar geldig. Het voordeel van deze bestelwijze is dat u zich niet hoeft te verplaatsen om de bon in ontvangst te nemen. Hou er wel rekening mee dat er administratiekosten bijkomen om uw betaling in een veilige omgeving te laten gebeuren, zodat uw kaartgegevens privé blijven.

Cadeaubon gebruiken?

Eens u de gelukkige houder bent van de cadeaubon, dan kan u telefonisch of on-line uw reservering maken. U krijgt steeds een bevestiging voor uw reservering aanvraag. Is het bedrag van de cadeaubon hoger dan het arrangement of ontbijt dat u genomen hebt? We brengen gewoon het bedrag in mindering en u kan deze bon de volgende maal opnieuw gebruiken. U hoeft dus niet het bedrag in één keer op te gebruiken.

Alvast veel plezier gewenst met het schenken... of krijgen van "plezier, ontspanning en genot in een doosje"

Nieuwe Cadeaubon voor Herenhuis en Rouge é Blanc

Vanaf december 2016 kunt u onze afhaal cadeaubon gebruiken in onze beide zaken. Dit wil zeggen dat u uw geschenkbon kunt verbruiken voor de wellness, luxe ontbijten of overnachting in het Herenhuis of dat u kunt genieten van een lekker diner of overnachting in Rouge é Blanc. Dit betekent dus dubbel plezier in één doosje! Het ideale geschenk voor hem of haar en bij elke speciale gelegenheid...

Zin om zelf eens een arrangement uit te testen?

Bel naar +32(0)472 63 57 67 of...

Ontvang ook uw extra korting vanaf 2 nachten bij rechtstreekse boeking*

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 190 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)