Bij het geven vanuit het hart, geef niet niet enkel een geschenk. Je wenst je partner een leuke ervaring, iets speciaals toe... en laat nu net de cadeaubon van het Herenhuis deze special gift zijn...

Cadeaubon Herenhuis

De cadeaubon van het Herenhuis kun je geven voor verschillende gelegenheden: Verjaardag, Valentijn, zovele jaren samen, eindejaarsgeschenk of gewoon een attentie om te tonen hoeveel je nog van uw partner houdt... In het Herenhuis biedt de cadeaubon verschillende opties. U kunt genieten van een deugddoende privé wellness met z'n twee of met het ganse gezin. Tijdens de week of het weekend is er de mogelijkheid om te smullen van een luxe ontbijt met alles erop en eraan. U beleeft een prachtige overnachting in één van onze vier B&B kamers of luxe suite. Of waarom geen combinatie? Zo haal je alles uit de kast voor die ene speciale persoon!

Cadeaubon privé wellness

Met de geschenkbon voor privé wellness heeft u keuze te over. U kunt beginnen met een basis arrangement, zodat u het privé wellness gebeuren leert kennen. Voor de meer ervaren wellness gangers, heeft u verschillende opties om uw beleving nog ruimer te maken. Wellness kaas en wijn biedt tijdens uw wellness beleving een uitbreide kaasplank met bijpassende broodjes en fles wijn aan. Een knabbel en babbel arrangement brengt u een tapasplank met fles cava om heerlijk te aperitieven bij uw sauna arrangement. Een wellness tea - time arrangement is ideaal om te combineren in de namiddag om bij een lekker gebak met koffie of thee even na te genieten van intense wellness momenten. Voor speciale aangelegenheden biedt het wellness chocolade en champagne arrangement ook een mooie afwisseling. Hier genieten jullie samen van een grote fles champagne met chocoladesnoepjes, de favoriete lekkernij bij vele dames... 

Kortom, tijdens de privé wellness zult u alle zintuigen met 100% laten genieten!

Cadeaubon luxe ontbijt

Hou je ervan om uitgebreid te ontbijten met alles erop en eraan? JA, wel, dan zul je in het Herenhuis uw buikje lekker rond kunnen eten. We maken er een erezaak van om jullie in de watten te leggen met een glaasje bubbels, verse fruitsap, vers gebakken ontbijtkoeken en broden en nog enkele zoetigheden als extraatje. Zowel tijdens de WEEK als tijdens het WEEKEND zijn luxe ontbijten mogelijk, mits reservering op voorhand. Met de cadeaubon voor luxe ontbijt start uw dag alvast vol energie en vitaliteit!

Cadeaubon B&B overnachting

Met de cadeaubon kan je ook een overnachting boeken in één van de vier prachtige tweepersoonskamers OF wil je écht speciaal uit de hoek komen? Dan boek je voor uw geliefde of gezin de FAMILIEKAMER MARRAINE, waar u 2 tot 7 personen kunt laten genieten van deze prachtige kamer. Voor de kinderen is deze kamer uitgerust met glijbaan, klimmuur, klimtouw en WII console. De volwassenen genieten hier een luxe bad, knuffeldouche en grote LED - TV voor familieplezier 's avonds. Met een verblijf bij B&B Herenhuis scoor je sowieso punten bij uw partner of gezin...

Cadeaubon combinatie

En wat als je nu eens alles kon combineren... Dus overnachting met privé wellness en luxe ontbijt? DAT KAN!

Een wellness sleep - over combineert een overnachting met twee uur privé wellness en ontbijt voor twee personen. Je kunt daarbij de wellness uitbreiden tot drie of vier uur en eventueel uw ontbijt upgraden naar luxe ontbijt. Voor een LUXE wellness sleep - over geniet u van de suitekamer met overnachting, twee uur privé wellness en ontbijt voor 2 personen. Dit arrangement kun je uitbreiden tot 7 personen waarbij ook de lengte van de privé wellness en luxe ontbijt extra opties zijn.

Een wellness breakfast luxe arrangement combineert dan weer het luxe ontbijt met twee uur privé wellness. Het luxe ontbijt wordt voor of achter de privé wellness genomen, zodat je optimaal kunt genieten van de privé wellness! Voor het weekend arrangement of luxe arrangement koppel je een overnachting aan een diner in restaurant Rouge é Blanc te Ingelmunster. De keuzemenu en maandmenu zorgen voor een ware smaakexplosie in de mond en samen met het gezellig interieur en de vlotte bediening beleeft u een aangename ervaring met uw partner of gezin.

Tot slot bieden we met het verwen arrangement een romantisch moment aan in de kamer met fles cava en chocoladesnoepjes... Met een cadeaubon van het Herenhuis kan je dus alle kanten op en zit er zeker voor elk wat wils tussen!

Ook zin in deze unieke beleving?

Of kom deze afhalen in het Herenhuis of Rouge é Blanc

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 157 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)