Uitgebreid ontbijten in huiselijke sfeer

Het Herenhuis is rustig gelegen net buiten het centrum van Izegem (West - Vlaanderen), in de Roeselaarsestraat 177. Dit is hét adres bij uitstek als u wenst te genieten van een uitgebreid ontbijt in een gezellige en huiselijke sfeer. Gastvrouw Christine maakt het u heel graag naar uw zin zodat je je thuisvoelt in het Herenhuis.

Naast de bed and breakfast en wellness (vanaf september 2015) zijn de ontbijten een échte aanrader. Bij mooi weer kan u een luchtje scheppen op ons zonnig terras of even nagenieten in onze lounge ruimte. Het eerste ontbijtweekend startte tijdens het moederdagweekend en was direct een schot in de roos.

Eerste ontbijtweekend groot succes

Het eerste ontbijtweekend tijdens 9 - 10 mei was een groot succes. Tijdens het moederdagweekend zakten vele families af naar het Herenhuis om de mama in de bloemetjes te zetten en te laten genieten van een uitgebreid ontbijt. Vanaf 8 uur 's morgens kwamen de eerste klanten hun voetjes onder tafel schuiven en bedienden zich van het uitgebreid buffet. De lekkere Italiaanse fijne vleeswaren, de geselecteerde kazen, verse fruitsapjes en oven verse broodjes zorgden voor een goeie start van het ontbijt.

Zoete zonde of kiplekker?

Uiteraard kon een vers gebakken pannenkoekje of eitje niet ontbreken. Gastvrouw Christine Parmentier bakte al te graag beiden volgens de wensen van de klant. Het resultaat was een zeer geslaagde en familiale ontbijtsfeer waar iedereen vrolijk en voldaan van tafel kwam.

Zelf eens ontbijten?

Heb je zelf ook zin om je partner te verrassen of wil je eens een mooi moment met het gezin? Bij ontbijten bij B&B Herenhuis leest u alvast wat er nog allemaal in de prijs zit inbegrepen en hoe u kan reserveren.

Ontbijt cadeau doen?

Tevens kan u via onze cadeaubon Herenhuis het perfecte geschenk geven voor moederdag, vaderdag, een verjaardag of speciale gelegenheid voor uw partner. Bel ons op het telefoonnummer 051/ 35 89 81 en we zorgen dat uw cadeaubon klaar ligt ter afhaling.

Ook zin in een uitgebreid ontbijt?

Of bel ons op 0032 (0)51 35 89 81

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 157 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)