B&B Herenhuis als fotoshoot locatie

In samenwerking met fotograaf Jan Huysentruyt, lingerie Boudoir te Meulebeke en bloemenzaak Duizendschoon te Izegem waren we vereerd met het voorstel om mee te werken aan een Valentijn fotoshoot op onze locatie in de Roeselaarsestraat 177 te Izegem. Het Herenhuis werd even een paradijs van elegante vrouwelijkheid en sensualiteit, aangevuld met moderne en trendy bloemstukjes. De vier modellen van dienst waren Evy, Fatimah, Ruth en Kylie.

Overnachten in b&b met ondeugend kantje

De kamers van bnb Herenhuis werden omgetoverd tot romantische vertrekken waar de 4 fotomodellen het beste van zichzelf gaven, gekleed in sensuele doch prachtige lingerie setjes. De fotograaf Jan Huysentruyt zorgde alvast voor een geslaagde fotoshoot en de bloemen van bloemenzaak Duizendschoon maakten de kamers compleet. 

Fotograaf Jan Huysentruyt

Jan is een zelfstandig fotograaf in bijberoep die gespecialiseerd is in reportages, evenementen, sport, portretten en bedrijfsfotografie. Alle foto's worden met professionele apparatuur gemaakt en digitaal aangeleverd op cd of dvd. Door de ontwikkeling van deze hoge resolutie foto's zijn deze uitermate geschikt voor kwaliteitsdrukwerk.

Wenst u een bedrijfsreportage laten maken of wil je uw partner verassen met een leuke fotoshoot, contacteer hem dan na 16h30 op 0032 (0)51/32 14 67 of GSM: 0032 (0)476/28 39 04. Hij zal met veel plezier naar uw wensen luisteren.

Boudoir Lingerie

Deze lingeriezaak is vooral gespecialiseerd in lingerie, corsetterie, badmode en nachtkledij. Enkele van hun merken zijn Marie Jo, l’ aventure, Prima Donna, Twist, Lise Charme. Wenst u zelf even een mooi setje te kopen of cadeau te doen, breng dan beslist een bezoekje aan deze gezellige en statige lingeriezaak. Ze helpen u met veel plezier!

Bloemenzaak Duizendschoon

Duizendschoon is een moderne bloemenzaak in Izegem, waar men met 200 procent passie schitterende bloemencreaties samenstelt. Een eigen dienst zorgt ook voor thuislevering in Izegem en omstreken. Zeg het met een bloemetje en bezoek Duizendschoon voor uw ultieme bloemencreatie.

Valentijn idee

Bekijk hieronder enkele geslaagde fotoreportages en misschien zit er wel iets tussen om uw partner cadeau te doen tijdens deze Valentijn periode. Ken je de maten van uw vriendin of vrouw niet, dan kunt u haar beslist nog een prachtig bloemetje cadeau doen!

Zin om ook romantisch te overnachten?

Bel naar +32(0)472 63 57 67 of...

En ontvang uw korting vanaf 2 nachten bij rechtstreekse boeking*

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 190 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)