Privé sauna: De voordelen

In een privé sauna kan je volledig jezelf zijn. Jij en je partner of jullie gezin kunnen met z'n allen genieten van de rust, de ontspanning en het geluk van het samenzijn. Het grote veschil met een publieke sauna is dat je niet opgaat in de massa, maar alle faciliteiten volledig voor uzelf hebt en kunt kiezen hoe lang en wanneer je uw wellness tour doet. Naakt of met zwemkledij, maakt niet... Niemand die het ziet!
Je gedachten kun je ook volledig loslaten. In de privé sauna kun je tijdens uw sessie uw gedachten volledig laten varen. Even niet meer denken aan wat nog komen moet of moet gedaan worden. Hier creëer je ruimte voor positieve gedachten, wat positieve emoties met zich meebrengt en uiteindelijk een gelukkige toestand van "zijn".
Door weg te zijn van thuis en te werken aan je conditie - inderdaad, een privé sauna werkt héél goed voor uw conditie - zorg je voor nieuwe energie in uw lichaam. Ook dit is heilzaam voor zowel uw lichaam als uw geest!
Een privé sauna zorgt er ook voor dat de aandacht volledig terug gefocust is op uw partner of uw kinderen. Geen afleidingen meer van computerspelletjes of TV, maar even intens genieten van het samen zijn, met de nodige knuffels uiteraard... Wist je zelf dat bij het knuffelen het oxytocine hormoon vrijkomt? Dit is een hormoon dat vrijkomt in uw hersenen wanneer je knuffel geeft of een andere vorm van liefde ontvangt. Dit is een heel krachtig hormoon dat uw geluk een boost kan geven. Affectie of liefde mag je heel ruim interpreteren. Dit hoeft niet te gaan om een knuffel van je man/vrouw, maar gaat ook om een knuffel, liefdevolle aanraking of een glimlach van eender wie.
De privé sauna is ook heel goed voor het afvoeren van afvalstoffen, maar niet alleen afvalstoffen. Het verhoogt uw persoonlijke weerstand tegen ziektes en verkoudheden en zoals gezegd héél goed voor uw humeur.

Privé sauna: De arrangementen

Omdat we graag privé sauna combineren met eten, drinken of overnachten, zetten we even de arrangementen op een rijtje waar u vandaag kunt gebruik van maken.

  1. Wellness kaas en wijn: Hier kunt u tijdens uw privé sauna genieten van een aangepaste fles wijn (rood of wit) met bijpassende broodjes en kaasplank. Deze wordt in de wellness aangeboden. We raden dan ook aan om de wellness 3 uur te huren, zodat u ruim voldoende tijd hebt om van alles te genieten. Uigebreide info vindt u via deze link.
  2. Wellness knabbel en babbel. Een absoluut toppertje! Hier geniet u van een tapasschotel met bijpassende fles cava. Ideaal om hapje en drankje te combineren met de verschillende privé sauna faciliteiten. Ook hier wordt deze schotel in de privé sauna aangeboden en dus raden we ook aan om het wellness complex bij voorkeur 3 uur te nuttigen. Uitgebreide info ook beschikbaar via deze link.
  3. Wellness breakfast luxe. Hier geniet u 2 mogelijkheden: Ofwel neemt u eerst het luxe ontbijt is de daartoe voorziene ruimte (deze is NIET in de privé wellness) Ofwel neemt u eerst de privé wellness en gaat u daarna uitgebreid genieten van het luxe ontbijt. De reden waarom het luxe ontbijt in een andere ruimte wordt gehouden, is omdat het buffet ruim is en koel moet blijven zodat alle producten fris en vers zouden blijven. Wat er allemaal in dit arrangement zit, vindt u hier.
  4. Wellness tea - time. Ideaal voor een namiddag privé sauna met kopje koffie of thee en zoetigheden. Meer info, zie deze link!
  5. Wellness chocolade en champagne. Iets te vieren? Dan past dit arrangement zeker om gepast de gelegenheid te vieren. Met een lekkere frisse fles champagne en de bijhorende zoetigheden kun je klinken op het mooie moment. Voor de uitgebreide info verwijzen we u graag naar de infopagina.

Privé sauna in combinatie met overnachten

Het blijft niet alleen bij de privé sauna, maar voor een totaal - ervaring raden we u zeker de privé wellness met overnachting aan. We bieden al onze bestaande wellness sleep - over arrangement aan, maar vanaf eind augustus 2018 komt daar ook nog eens het LUXE wellness sleep - over arrangement bij! Dit is een unieke ervaring die je in geen enkele andere B&B of hotel kunt beleven. Zeker de moeite om te doen bij speciale gelegenheden.
Naast wellness met overnachten, kunt u ook nog dit combineren met lekker uit eten gaan! We werken hiervoor samen met Rouge é Blanc, ons restaurant in Ingelmunster. Deze arrangementen zijn het "Luxe arrangement" en "weekend arrangement" Kortom, als u een weekend wenst te genieten van ontspanning, plezier, eten, drinken én elkaar, dan bent u bij het Herenhuis aan het goeie adres!

Privé sauna voor de ganse familie!

Vorige zomer werd de privé sauna aangepast om zowel koppels als ouders met kinderen - jong en oud - en grootouders te kunnen verwelkomen. Het overdekte en verwarmde binnenzwembad werd aangepast met een bloktrap die het instappen super gemakkelijk maakt. Ook werd een kinderbad voorzien voor kindjes die tussen 0 en 3 jaar oud zijn, zodat ook de jonge mama's kunnen genieten van het relaxerende effect van water en tegelijk met de pasgeboren baby te genieten van een rondje privé wellness. 
Vanaf september bieden we ook een unieke familiekamer aan waar 2 tot 7 personen kunnen overnachten in een betoverende omgeving! Dit heb je nog nooit elders meegemaakt!

Ook zin om meteen uw privé sauna te boeken?

Bel dan +32 (0)472 63 57 67 of

Of bekijk en boek een arrangement voor de totaal - ervaring!

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 157 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)