Privé wellness Izegem

Herenhuis biedt u een private wellness ruimte aan met verschillende faciliteiten zoals: sauna met lichttherapie, infra - rood cabine, Turks stoombad, overdekt zwembad, jaccuzzi en relax ruimte. We zijn gelegen in de Roeselaarsestraat 177 te Izegem, West - Vlaanderen.

Nood aan quality time

We leven in een snelle wereld met veel veranderingen, apps, sociale netwerken beheersen meer en meer onze vrije tijd... Hierdoor verleizen we ook soms elkaar uit het oog. Wat kan er dan beter zijn dan samen te genieten in een privé wellness?

Bij wellness Herenhuis brengen we u alvast de nodige ontspanning en quality time.

Nood aan lichaamsherstel

Door de soms drukke jobs, kinderen en hobby's krijgt ons lichaam veel te verwerken op korte tijd. Naar uw lichaam luisteren is dus heel belangrijk om geen burn - out te krijgen. De infrarood cabine zorgt alvast voor een goed spierherstel. Voor mensen die veel moeten heffen of een zware belasting hebben op rug, schouders en knieën biedt de infrarood cabine een intens herstel van de spieren.

De sauna zorgt dan weer dat ons lichaam sneller afvalstoffen uit het lichaam kan verwijderen. Dit zorgt voor een energieker lichaam en je huid oogt ook mooier en zachter. Ook héél belangrijk, door de warmte opent zich ook de geest waardoor u gedachten en problemen makkelijker kunt laten varen.

Een stoombad zorgt dan weer voor een heilzame werking op het ademhaligsstelsel. Door deze verhoogde lichaamstemperatuur stimuleert het lichaam ook uw aanmaak van witte bloedcellen, waardoor uw immunsysteem verbetert.

De jacuzzi of ook wel "Spa" genaamd, zorgt met z'n ingebouwde jets voor een ontspannend effect op het lichaam. De water temperatuur is hier dezelfde als de lichaamstemperatuur waardoor dit als voordeel biedt dat uw spieren ontspannen. De bloedcirculatie verbeterd door de versnelde hartslag en  uw spieren krijgen meer zuurstof en voedingsstoffen aangevoerd. Hierdoor kunnen uw lichaamscellen en spieren sneller herstellen van eventuele pijn of blessures. Door de verbeterde bloedcirculatie kan uw huid sneller regenereren zodat u er ook gezonder uitziet.

Nood aan arrangement?

Bent u iemand die zich graag laat verwennen met een totaalpakket? Dat kan met onze arrangementen. Hier vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden, gaande van een wellness sleep - over (= wellness met overnachting) of eventueel knabbel en babbel (= grote tapas schotel met fles cava). Voor de vroege wellness vogels beschikken we ook nog over een wellness breakfast luxe ontbijt (= wellness in combinatie met stevig luxe ontbijt).

U ziet, u kan uzelf of uw partner of vrienden een héél groot plezier doen met een mooie wellness beleving bij Herenhuis Izegem (West - Vlaanderen).

Zin om er samen even tussenuit te knijpen?

of bel naar +32(0)472 63 57 67

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 190 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)