Een aangename temperatuur van 30°C zorgt voor een natuurlijk rustgevend gevoel...

Binnenzwembad voor de allerkleinsten

Het binnenzwembad is privé wellness Herenhuis is uitgerust met een ploeterbadje zodat de mama's (en de papa's) ook met de allerkleinste spruit kunnen genieten van de privé wellness. Door de aangename temperatuur van het water leren de baby's al snel watergewenning aan en kan de man of vrouw ondertussen enkele baantjes trekken.

Binnenzwembad met zacht water

Het lijkt misschien vreemd om te horen dat het water "zacht" is, maar toch is het belangrijk om dit te melden. We zorgen namelijk voor zwembadwater die eerst door een ontharder gaat, daarna door een ontijzeraar en ontkalker. Hierdoor is het water heel zacht en is een heel lage pH waarde van toepassing zodat je huid niet gaat prikken en je geen rode ogen hebt. Dit kan wel eens gebeuren in een openbaar zwembad, waarde het Chloor - gehalte beduidend hoger ligt en deze soort ongemakken kan veroorzaken... 

Binnenzwembad met bloktrap voor oudere mensen

Het binnenzwembad in de privé wellness werd aangepast met een bloktrap zodat het voor de oudere mensen (en de allerkleinsten) heel makkelijk in- en uitstappen is. Zo hoeft men zichzelf niet te "hijsen" op een hangende trap aan de boord. Door dit comfort glij je als vanzelf in het water en kun je beginnen met je bloedsomloop te stimuleren door zwemmen van enkele baantjes.

Ook zin om een verfrissende duik te nemen?

Bel dan +32 (0)472 63 57 67 of

Of bekijk en boek een arrangement voor de totaal - ervaring!

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 157 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)