Privé wellness West - Vlaanderen

Bent u op zoek naar een leuk adresje waar u met uw partner of gezin kan genieten van een private wellness, dan moet u beslist eens langskomen. Uw gastvrouw Christine zorgt ervoor dat jullie een onvergetelijke wellness beleving ervaren.

Onderscheid private en openbare wellness

Het verschil tussen een private en openbare wellness spreekt voor zichtzelf. Bij een privé wellness - ook wel privé sauna genoemd - geniet u samen met uw partner, vrienden of vriendinnen van alle faciliteiten die u een bepaalde duur hebt afgehuurd. Geen wachtrijen, geen vreemde mensen in hun blootje naast u in de sauna. Geen bezwete mannen die zich iets te dicht bij u nestelen in de stoomcabine,... Kortom u hoeft zich nergens zorgen over te maken bij het afhuren van een privé sauna.

Ben je echter heel sociaal voelend en open - minded, dan kan het wel zijn dat u het heel leuk vind om naast een onbekende (misschien mooie?) man of vrouw te gaan plaats nemen in de jacuzzi of infrarood cabine. Je vindt het helemaal niet erg om naakt te gaan voor andere mannen of vrouwen en bent fier op je lichaam. Dan biedt de openbare of publieke sauna hier een mogelijkheid

Privé genieten bij wellness Herenhuis

Bij B&B Herenhuis, gevestigd in de Roeselaarsestraat 177 te Izegem, West - Vlaanderen, gaan we vooral focussen op de privé wellness. U kan dus samen de locatie afhuren voor 2 of meerdere uren met twee tot zes personen. Bent u toch met meer, dan belt u best even op voorhand zodat we kunnen kijken of we u de mogelijkheid kunnen bieden te genieten van de privé sauna faciliteiten. Voorlopig geniet u van een overdekt binnenzwembad, sauna en infrarood cabine, turks stoombad, jacuzzi en lounge ruimte. In de lounge ruimte is water, koffie en thee - faciliteiten voorzien om u gezellig te nestelen en even uit te rusten.

Welk arrangement kiest u?

U kunt kiezen uit enkele leuke arrangementen zoals "knabbel en babbel"; "wellness breakfast - luxe" en andere verwennerijen op onze arrangementenpagina. Heel leuk om te boeken bij speciale gelegenheden of gewoon om u eens helemaal van top tot teen te laten verwennen. In een ander artikel gaan we onze arrangementen dieper bespreken...

U wenst te overnachten in onze B&B? Dat kan!

Na het itens genieten van de warme temperaturen in de wellness ruimte (en van elkaar) kan het wel eens zijn dat u niet meer naar huis wenst te rijden. Zeker als u nog vele tientallen kilometers dient te rijden, is het aangeraden om een kamer te boeken. Bij B&B Herenhuis kunt u voorlopig kiezen uit drie kamers, zijnde:

Indien jullie bijvoorbeeld met de kinderen naar de privé sauna zijn geweest dan kunnen we ook kamer "Cachet" als extra kamer aanbieden. U hoeft dus geen gebruik te maken van de b&b om te genieten van de wellness, maar het kan wel zalig zijn om na een deugddoende massage te genieten van een lekker en goed bed, waarna u 's morgens uitgebreid kunt ontbijten bij Christine, onze gastvrouw.

Krijgt u ook zin om meteen een wellness moment te boeken?

Bel dan +32 (0)472 63 57 67 of

Of boek een arrangement voor de totaal - ervaring!

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 157 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)