Vandaag is het heel eenvoudig is om dingen on-line te kopen of te reserveren. De grootste aanbieders van hotels en b&b's zoals een booking.com en tripadvisor weten dit ook en rekenen forse commissies aan per behaalde reservering.

Dit betekent dat de b&b eigenaar 2 mogelijkheden heeft: Ofwel de commissie in de prijs rekenen, wat resulteert in een hogere prijs voor de klant ofwel een grote hap uit de winst afgeven. Daar de klant dé belangrijkste bron van inkomen is, biedt men deze heel graag een korting aan indien hij rechtstreeks tot bij de hotel of b&b - eigenaar boekt.

Rechtstreeks bij b&b boeken = directe korting.

In het Herenhuis bieden we daarom onze klanten een directe korting van 10 euro per nacht aan. Dit wil zeggen dat u bijvoorbeeld voor een tweepersoonskamer met ontbijt 95 euro betaalt, terwijl u voor hetzelfde type kamer op websites zoals tripadvisor of booking 105 euro betaalt. Een zeer aanlokkelijke korting als u het mij zou vragen.

Verblijf vanaf 2 overnachtingen

Voor langere verblijven vanaf 2 overnachtingen biedt het Herenhuis zijn klanten een extra korting van 5 euro per nacht aan indien men rechtstreeks tot bij hen boekt. Concreet betekent dit dat u per nacht bijvoorbeeld 90 euro betaalt voor een bepaald kamertype, terwijl u voor dezelfde kamer 105 euro euro zou neerleggen indien u de boeking via tripadvisor of booking.com laat verlopen. Bij een langdurig verblijf betekent dit een mooie korting.

Rechtstreeks reserveren = gratis voordelen

Rechtstreeks boeken biedt u ook steeds de laagste on-line prijs aan, wat voor u als klant heel leuk is als extra voordeel, naast de kwaliteit van de kamers en het slaapcomfort. Via de cubilis module bent u 100% zeker van uw boeking en kamer en zijn er ook achteraf geen verborgen kosten meer zoals toeristen tax of parkingkosten en dergelijke. Uw wagen kan u veilig achterlaten op onze bewaakte parking (camerabeveiliging). Dit is zeer handig voor bijvoorbeeld zakenmensen die een laptop meehebben, maar ook toeristen die bijvoorbeeld met de fiets op stap zijn. Uw kluisje in de kamer wordt ook steeds gratis aangeboden in de kamerprijs.

Betaalopties voor uw overnachting

Voor de betaalmogelijkheden bieden we tot op vandaag 3 verschillende opties aan: U kan betalen op voorhand via overschrijving, wat handig is als u graag niet te veel cash mee hebt voor onderweg of ter plaatse. De tweede optie bestaat erin dat u ter plaatse betaalt met cash. De derde en ook veel gebruikte optie is dat men met een betaalkaart (bancontact, maestro, visa,...) betaalt.

Mooie arrangementen = extra korting

Tevens kunt u als klant verschillende mooie arrangementen kiezen om uw verblijf tot een totaal ervaring te maken. Op deze arrangementen is een korting aangeboden, wat uiteraard weer handig is meegenomen. Voor de sportievelingen onder jullie bieden we ook de mogelijkheid om elektrische fietsen te huren. Reservering op voorhand is uiteraard wel nodig.

Zin in directe korting op je verblijf?

Bel naar +32(0)472 63 57 67 of...

En ontvang uw extra korting vanaf 2 nachten bij rechtstreekse boeking*
GRATIS annuleren tot 7 dagen voor inchecken.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 190 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)