Drie nachten boeken = twee betalen

Jawel, u leest het goed. Indien u nu voor drie opeenvolgende nachten bij B&B Herenhuis boekt, dan betaalt u slechts twee overnachtingen. De derde overnachting krijgt u GRATIS aangeboden. De korting is geldig voor alle kamers van onze bed and breakfast. Uw wagen kan u gratis op onze privé parking plaatsen. Wacht dus niet langer en maak kennis met deze prachtig ingerichte b&b, z'n charmante gastvrouw Christine Parmentier en geniet samen van jullie verblijf in Izegem. 

Shoppen? Dineren?

Tijdens uw verblijf in b&b Herenhuis kunt u zowel op het frunpark heerlijk shoppen, alsook in het gezellige stadscentrum. Tijdens het weekend kan u zelfs heerlijk dineren bij restaurant Rouge é Blanc te Ingelmunster.

Voorwaarden en geldigheid actie B&B Herenhuis

De énige voorwaarde om van deze actie gebruik te maken, is dat u rechstreeks boekt via ons. Dus niet via andere sites zoals booking, bedandbreakfast.eu,... De actie is geldig voor verblijven tot en met 31 maart 2015.

Hoe deze korting verzilveren?

Vermeld bij het boeken van uw kamer de kortingscode "super deal B&B Herenhuis" bij het tekstvak bericht/opmerking. U ontvangt een mail ter bevestiging als uw boeking aan alle voorwaarden voldoet en er beschikbaarheid is voor uw gekozen kamer.

Wenst u nu uw korting te ontvangen?

Bel dan naar 0032 (0)472 63 57 67 of

Kamers zijn gratis te annuleren tot 1 week voor de incheckdatum*

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

10  / 10

uit 139 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)