Geniet ten volle van uw verblijf met één van de verschillende all - in wellness arrangementen bij B&B Herenhuis te Izegem (West - Vlaanderen). Ook voor klanten die graag even verwend worden, maar niet blijven overnachten, bieden we leuke all - in formules aan.

Overzicht wellness arrangementen:

1) Wellness - kaas en wijn arrangement

Geniet u graag met z'n tweetjes van een gevarieerd kaasplankje en bijpassend wijntje, inclusief de ontspannende jacuzzi of andere wellness faciliteiten? Dan zult u zeker veel plezier beleven aan het kaan en wijn arrangement. Dit arrangement bevat 1 fles wijn en kaasplankje met broodjes voor 2 personen, inclusief 2 uur wellness voor de prijs van 145 euro voor 2 personen

2) Wellness - knabbel & babbel arrangement

De topper onder de arrangementen. Ideaal om per twee of zelf met enkele vrienden te genieten van verschillende hapjes met een prikkelende cava erbij. Dit arrangement bevat 1 fles cava en tapas bord met lekkernijen voor 2 personen, inclusief 2 uur wellness voor de prijs van 150 euro voor 2 personen. Indien u met meer dan 2 personen bent, dan maken we een aangepaste prijs zodat iedereen voldoende tapas en cava heeft.

3) Wellness - tea time arrangement

Bent u een liefhebber van een lekkere kop thee en zoetigheden in combinatie met een aangename namiddag wellness? Dan is dit arrangement zeker iets voor u! Dit arrangement bevat 2 personen koffie of thee faciliteiten met voor elk een dessertbordje, inclusief 2 uur wellness voor de prijs van 125 euro voor 2 personen.

4) Wellness - chocolat & champagne arrangement

Lust u een lekkere champagne met enkele smakelijke chocoladesnoepjes? JA? Dan biedt dit arrangement in combinatie met de wellness mogelijkheden een ideale ontspanningsmogelijkheid. Dit arrangement bevat 1 fles champagne en chocoladesnoepjes voor 2 personen, inclusief 2 uur wellness voor de prijs van 150 eurovoor 2 personen

5) Wellness - Breakfast luxe arrangement

Genieten van een stevig én uitgebreid ontbijt om daarna lekker te ontspannen in de private wellness ruimte? Dan kan met dit ontbijt arrangement. Dit arrangement bevat 2 personen luxe ontbijt die u kunt nuttigen in het Herenhuis, inclusief 2 uur wellness voor de prijs van 144 euro voor 2 personen.

6) Wellness - Sleep over arrangement

Een échte TOPPER onder de arrangementen. Hier geniet u van een deugddoende wellness ervaring én kan u daarna een verkwikkende nachtrust beleven in het Herenhuis in een kamer naar keuze. Voor de mensen die niet uit de regio zijn is dit een ideale weekend of midweek combinatie! Dit arrangement bevat 1 overnachting voor 2 personeninclusief ontbijt (kamer naar keuze) met 2 uur wellness voor de prijs van 190 euro voor 2 personen.

Hebt u uw keuze kunnen maken uit bovenstaande arrangementen? U hebt alvast voor elk wat wils. We zijn u dan ook graag van dienst in onze b&b of wellness (of beiden) om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

 

Zin in één van bovenstaande arrangementen?

Of bel naar +32(0)472 63 57 67

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 157 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)