Restaurant

Boek nu
herenhuis
Cadeau tip

Cadeau ideeën voor hem - haar

Cadeau ideeën voor hem - haar

Cadeau ideeën voor hem en haar

Bij speciale gelegenheiden zoals moederdag, vaderdag, huwelijksverjaardag, verjaardag,... is het soms moeilijk kiezen welk geschenk je nu juist aan uw partner cadeau kunt doen. Met deze onderstaande cadeau tips geef je altijd het juiste cadeau!

Cadeau met vast bedrag of vrij naar keuze

Met de online cadeaubon van het Herenhuis kies je een bedrag vanaf 25 euro waarmee je zelf kan kiezen welk arrangement of geschenk je iemand een plezier kunt doen. Het voordeel van deze waardebon is dat je niet vasthangt aan een welbepaald arrangement, zodat je bijvoorbeeld kunt kiezen uit een à la carte ontbijt of brunch of een privé wellness of een combinatie van al het vorige. Dit type geschenkbon laat u dus de vrije keuze in alle ontspanningsmogelijkheden die het Herenhuis u te bieden heeft.

Cadeau met B&B arrangement

Wenst u de privé wellness te combineren met een overnachting in één van de vier standaardkamers of liever uitpakken met de familie suite kamer? Schenk dit uitzonderlijk mooie cadeau aan uw gezin voor puur "family time" of aan uw geliefde bij een speciale gebeurtenis. Deze arrangementen zijn het wellness - sleep over arrangement, waarbij u één van de vier standaard kamers uitkiest en combineert met een privé sauna 's avonds of 's morgens. Voor de upgrade kiest u het LUXE wellness sleep - over arrangement met overnachting in de suite kamer en eveneens een privé wellness moment voor jullie beiden of het ganse gezin.

Cadeau met diner en overnachting

Indien je uw overnachting wenst te combineren met een diner, dan kun je ook bij Herenhuis terecht. Begin met een lekker cocktail van het huis, proef de fantastisch lekkere keuken van chef - kok Virginie met smaakvol aangepast wijntje en geniet van een geslaagde avond. Geen van beiden hoeft "bob" te spelen deze avond, want de kamer is slechts enkele treden verwijderd van het restaurant.

Cadeau voor privé wellness

Dit is puur genieten voor u en uw partner, maar tevens kun je met uw gezin hier een zalige tijd beleven. De privé wellness is namelijk kindvriendelijk met een groot overdekt zwembad en kleiner instap bad voor de allerkleinsten, zodat iedereen een leuke tijd beleeft. U kunt kiezen uit verschillende wellness arrangementen, waaronder het knabbel en babbel arrangement wel heel populair is, maar een mooi overzicht vindt u op de arrangementen pagina. Bent u nog nooit naar een privé wellness geweest, dan biedt het basis arrangement alvast een instapklaar pakket... 

Cadeau voor à la carte of brunch ontbijt

Indien wellness niks voor u is, maar u wel graag eens de beentjes onder tafel schuift voor een à la carte ontbijt dan zult u van dit geschenk naar hartelust kunnen smullen! De à la carte ontbijten gaan door van maandag tot zaterdag en op zondag geniet u van een heus brunch buffet!

Wat u ook cadeau zult doen, er zal zeker iets bijzitten wat uw partner, mama, papa of vriend(in) van zal kunnen genieten!

Gelijkaardige artikels