Restaurant

Boek nu
te doen
herenhuis

Kindvriendelijke familiekamer

Kindvriendelijke familiekamer

Wat als uw slaapkamer een glijbaan, klim muur, klimtouw, WII installie, infraroodcabine, knuffeldouche en groot bad bevat? Niet mogelijk zegt u? Wel, dan moet u beslist even langskomen bij B&B Herenhuis te Izegem! Waar gezinspret en pure ontspanning hand in hand gaan...

Kindvriendelijke familiekamer

Inderdaad, de suite kamer Marraine heeft als bedoeling om het ganse gezin een uitzonderlijke overnachting of weekend te bezorgen. De meeste familiekamers voorzien voor de kinderen wel een extra bed of wat leesboeken, maar écht speciaal is dit niet. Hier is het Herenhuis nog een stapje verder in gegaan. U beschikt namelijk als gezin over een unieke kamer in België die volledig ontworpen is van en voor kinderen, waarbij ook rekening werd gehouden met het comfort en de privacy voor de ouders.

Zo slapen de eerste 3 kinderen op de bovenverdieping die gezellig is ingericht en over een glijbaan, klimmuur en klimtouw beschikt. Na het ontwaken glijden de kinderen naar beneden, recht in het spelletjes gedeelte. Hier kunnen ze spelen op de WII waar er verschillende spelletjes ter beschikking zijn. Indien u met 5 kinderen bent, dan beschikt de kamer over 2 extra grote uitklapbare bedden met een groot dubbel bed voor de ouders.

Ontspanning voor de ouders

Naast de kindvriendelijke aspecten wensen we uiteraard ook de ouders een ontspannend weekend of overnachting toe. Daarom werd er in de kamer een ruim bad voorzien waar u gezellig met z'n tweetjes in kan vertoeven. Of wat dacht u van de knuffeldouche, waar u zicht heeft op de hemel tijdens het douchen? Terwijl de kinderen zich amuseren op de kamer, kunt u ook genieten van de infraroodcabine die aanwezig is op de kamer. Zo beschikt u over quality time voor de ouders én kinderen!

Combinatie familiekamer en privé wellness

Naast de ruime kamer biedt het Herenhuis ook nog de kans om samen met de kinderen te genieten van een volledige privé wellness! Deze ruime relaxatie ruimte beschikt over een groot overdekt binnenzwembad, zodat u tijdens het ganse jaar veel zwemplezier kunt beleven. Op het buitenterras waant u zich in de tropen en staat de jacuzzi ter uwer beschikking. Een sauna, hammam en infraroodcabine zorgen voor de natuurlijke zuivering van het lichaam, aangevuld met verse fruitsap, fruit en vruchtenwater om de gezonde lijn door te trekken.

De bar is gevuld met gezonde drankjes en snacks, maar wie graag een glaasje cava, champagne of wijn wenst, krijgt hier ook de mogelijkheid toe.

Combinatie familiekamer en kindvriendelijk restaurant

Naast de prachtig ruime kamer, de mogelijkheid tot privé wellness kunt u als klant ook proeven van de culinaire kookkunsten van Virginie. Dit kan in het gloednieuwe restaurant Herenhuis. U kan op voorhand reserveren of ter plaatse in het Herenhuis. Hou er rekening mee dat de weekends snel vol zitten, dus tijdig reserveren is de boodschap!

Gelijkaardige artikels