Restaurant

Jaarlijkse vakantie

Jaarlijkse vakantie

We zijn GESLOTEN van 23 juli tot 8 augustus. Terug OPEN vanaf vrijdag 9 augustus.
Boek nu reeds uw restaurant - B&B - wellness tijdstip.

Boek nu
Boek nu
herenhuis
overnachten

Overnachten nabij ziekenhuis Izegem

Overnachten nabij ziekenhuis Izegem

Soms is een medische ingreep noodzakelijk en bij een verblijf van één of meerdere dagen in het ziekenhuis is het altijd aangenaam als de partner dichtbij kan overnachten om overdag de nodige steun en bijstand te kunnen bieden.

B&B Herenhuis

Herenhuis Izegem, gelegen in de Roeselaarsestraat 177 te Izegem biedt plaats aan 5 kamers. De bed and breakfast ligt op wandelafstand van de Sint - Jozefskliniek Izegem. U kan uw wagen dus laten staan op onze privé parking en makkelijk te voet het ziekenhuis bereiken.

Het ontbijt

Tijdens de week kunt u à la carte ontbijten vanaf 8h30. U kiest dan uit vijf verschillende soorten ontbijt, volgens uw wens. Bij het à la carte ontbijt kunt u ook extra's bijbestellen zoals wafeltjes, pancakes, spiegelei, enz... In het weekend bieden we ook uitgebreide BRUNCH ontbijten aan. Zo kunt u met volle energie uw partner of kennis in het ziekenhuis bezoeken.

Restaurant bij bed and breakfast

Naast kamer en ontbijt is er ook een restaurant in het Herenhuis. Hier kun je ontbijten, lunchen en dineren. Kijk gerust naar onze openingsuren van het restaurant, zodat u ook ter plaatse kunt lunchen of dineren. Als het restaurant gesloten is, dan bieden we verschillende mogelijkheden aan op korte wandel- of rijafstand.

Op deze manier kunt u buiten de bezoekuren in een aangenaam kader vertoeven en genieten van een lekkere lunch of diner.

Dakterras b&b

Voor de 5 kamers is er vanaf de lente een mooi dakterras beschikbaar waar u de ganse dag ook kan genieten van een aangenaam zonnetje en wat vitamine C.

Laadpalen dichtbij B&B

U bent van ver en rijdt al elektrisch? Geen probleem, er zijn laadpalen op 50 meter afstand en op 200 meter bij de Lidl is er zelfs een snel laadpaal beschikbaar. (Enkel tijdens de openingsuren van het grootwarenhuis). Zo kunt u voor vertrek naar huis met een veilig gevoel en volgeladen batterij

Even een frisse neus ophalen?

Wenst u naast het ziekenhuisbezoek even de gedachten verzetten? Dat kan, want het Wallemote bos ligt op minder dan 1 kilometer van zowel het ziekenhuis als de b&b. Het is een grote groene long temidden in Izegem met veel wandelmogelijkheden en mooie uitzichten. Een korte wandeling in dit natuurgebied kan je de nodige rust en energie geven.

Privé parking bij B&B

Met uw key card kunt u makkelijk overal in de b&b binnen, ongeacht het uur. U plaatst uw wagen op de privé parking en gaat van daar uit via het dakterras naar uw kamer. Zo hoeft u geen rekening te houden met de openingsuren van het restaurant of de privé wellness en kunt u na het avondbezoek altijd snel en vlot inchecken.

Gelijkaardige artikels