Restaurant

Boek nu
te doen
herenhuis

Vernieuwde privé wellness Herenhuis

Vernieuwde privé wellness Herenhuis

Vernieuwde privé wellness Herenhuis

Onze vernieuwde privé sauna bevindt zich in de Roeselaarsestraat 177 te Izegem, West - Vlaanderen.

We zijn er een jaar uitgeweest met het Herenhuis, maar in de plaats krijgen jullie een compleet vernieuwde privé wellness waar u volledig opnieuw kunt herbronnen. Zowel met uw partner, gezin of familie bent u altijd welkom in deze privé sauna ruimte. Welke de nieuwigheden allemaal zijn, kunt u hieronder lezen... Wedden dat u tegen het einde van het artikel wenst te boeken voor de wellness?

Ontspannen in de Jacuzzi:

De limelight hot spring spa met massage jets zorgen voor een uniek gevoel van persoonlijk welzijn. Het strakke design biedt veel ruimte binnen de spa, waar elke zitplaats/ligplaats zo is vormgegeven dat ze de natuurlijke contouren van uw lichaam volgt voor meer comfort en ondersteuning.

Scrub jezelf met ijsvlokken na saunabeurt:

Na een sauna of hammam is het belangrijk dat uw lichaam goed afkoelt. Een ijsmachine produceert ijsvlokken waarmee u zich kan inwrijven. Dat zorgt voor een fascinerende afkoel-ervaring. Het stimuleert bovendien de bloedsomloop en zorgt voor een verkwikkend gevoel. Ideaal voor luchtwegen en longen!

Luxe sauna met zicht op binnenzwembad:

De luxe sauna is binnenin afgewerkt met Abachi hout (Afrikaanse origine). Dit type hout is splintervrij, warmte werend en knoopvrij voor meer zit- en ligcomfort. De indirecte, warme ledverlichting zorgt voor sfeervol genieten met zicht op het ruime overdekte binnenzwembad.

De sauna stimuleert uw bloedcirculatie van het lichaam, waardoor de huid en de inwendige organen flink wat bloed en zuurstof te verwerken krijgen. Dat geeft een echte boost! Door de opwarming van het lichaam komen gespannen spieren los en door het zweten worden de poriën goed gereinigd.

Ontspan in de Hammam:

Een wondermiddel voor jouw lichaam. Het is een natuurlijke oppepper voor de huid, want door de stoom komt de zweetproductie op gang en reinigt je lichaam van slechte stoffen. Combineer de hammam met scrub zodat jouw huid weer heerlijk gaat stralen. De vochtige warmte verdrijft de opgebouwde spierspanning en voorkomt ook hierdoor spierpijnen. Voor mensen met aandoeningen aan de luchtwegen, kan de hammam wonderen doen. Je slijmvliezen worden namelijk soepeler, vastzittend slijm raakt los en de doorbloeding van je luchtwegen wordt beter. Je kunt dankzij een stoombad dus gemakkelijker en dieper ademhalen.

Afkoelen onder de stortdouche emmer:

De stortdouche emmer is ideaal als verfrissing eens u uit de sauna komt. De combinatie warmte (van de sauna) en ijskoud water van de emmer zorgt voor een stimulerende bloedsomloop, wat ook terug heilzaam is voor het lichaam.

Ontspan spieren via de infrarood wand:

Infrarood licht is de natuurlijke warmte die je door de zon ook ontvangt. Deze warmte verwarmt u van binnenuit, maar heeft nog tal van andere voordelen zoals:
- Verzachten van rug – en nekpijn en artritis met de therapeutische warmte van een infraroodcabine.
- Lagere bloeddruk: Door herhaaldelijk gebruik te maken van infrarood warmte verbeteren de bloedvaatfuncties én verbeterde bloeddoorstroming doordat de spieren zich via deze warmte opwarmen = meer bloeddoorstroming in het lichaam.
- Gewichtsverlies: door de hogere toename van bloeddoorstroming en spieren die zich zo opwarmen zal het lichaam meer calorieën verbranden. Sessie van 30 minuten = 600 calorieën verbranden.

Hapje of drankje? Of even onderuit zakken in de relax corner:

In deze comfortabele zithoek kun je even snoozen of een leuk magazine of boek lezen. Ook is deze gezellige zithoek voorzien van een uitgebreide bar waar u extra drankjes of hapjes kunt nuttigen. Uitgebreid ontbijt, lekkere tapas en andere snacks kunnen ook geconsumeerd worden in deze ruimte.

Heerlijk relaxen onder de massage douche:

Achter de sauna ruimte bevinden zich 2 douches en de stortdouche emmer. Eén van deze 2 douche hebben massage functie, waardoor het afspoelen een extra dimensie krijgt: Zweet afspoelen en tegelijk gemasseerd worden.

Comfortabele kleedruimte:

De kleedruimte is voorzien van een aparte douche en alle mogelijkheden om zich comfortabel aan en uit te kleden, alsook haardroger om zich terug tip top in orde te maken voor de lunch of diner.

Natuurlijke wasproducten van Atelier Rebul:

Voor onze wasproducten werken we samen met Atelier Rebul. Een topper op het vlak van 100% natuurlijke ingrediënten. In de privé wellness voorzien we de shower gel, de shampoo en hand & body lotion van Istanbul. Deze producten en een breder gamma kan ook aangekocht worden in onze webshop of ter plaatse.

Privé wellness met overnachting:

Combineer je bezoek aan de privé sauna met een overnachting in één van onze vijf B&B kamers. Zowel geschikt voor koppels, gezinnen als teambuilding activiteiten. De suitekamer Marraine is uitermate geschikt voor ouders met jonge kinderen of kan ook dienst doen als bruidssuite. Aan jullie om dit te ontdekken... Wij zorgen alvast dat je in de watten gelegd wordt.

Gelijkaardige artikels