Restaurant

Boek nu
te doen
herenhuis

Vlaanderen Vakantieland cadeau bon

Vlaanderen Vakantieland cadeau bon

Vlaanderen Vakantiebon in nieuw jasje

Na 6 jaar werd de Vakantiecheque in een nieuw jasje gestoken. Dat mag je letterlijk nemen: zo werd de lay-out van de Vakantiecheque opgefrist én gaat de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque vanaf nu als de Vlaanderen Vakantiecheque door het leven. 

Dé Cadeaucheque bij uitstek!

Wil jij genieten van een midweek of weekend uit? Ga je graag fietsen, wandelen? Of geniet je van een deugddoende overnachting met wellness? Bekijk de lijst van de logies waar je terecht kunt met uw Vlaanderen Vakantiecheque.

Kom logeren, dineren, wellnessen met Vlaanderen Vakantieland bon

Met deze bon kun je komen ontbijten of brunchen, lunchen én dineren. Meer nog, zelfs voor overnachting met privé wellness kunt u ook bij ons terecht met deze vakantiecheque. Waar wacht je dus nog op? Boek je verblijf en geef je bonnen door als geldig betaalmiddel bij Herenhuis Izegem.

Hoe reserveren met uw Vlaanderen Vakantiecheque?

Als u enkel reserveert voor ontbijt/brunch, lunch of diner, dan kunt u dit snel online doen of telefonisch tijdens de openingsuren van het restaurant op 051 80 88 80.

Als u voor een privé wellness sessie reserveert, dan mailt u best eerst direct naar ons met de melding dat u over een cadeaubon beschikt. Laat hierbij uw gegevens (naam + aantal personen + gsm-nummer + gewenste datum) na en we bekijken direct de beschikbaarheid.

Wenst u voor een all - in beleving te gaan en te reserveren voor overnachting met privé wellness, diner en ontbijt, dan kunt u dit ook best via mail doorgeven.

Hoe uw bon bestellen?

Je kan de bon online bestellen en direct in je mailbox ontvangen. Heb je liever een Herenhuis bon? Dan heb je hier 2 opties:

  • Je komt de bon afhalen ter plaatse en mooie geschenkverpakking

  • Je bestelt de bon online (én spaart tijd en verplaatsing uit). Er komt enkel een administratiekost bij (voor Mollie en Kivalo)

Hoe betalen met de Vlaanderen Vakantieland bon?

Als het een reservering is voor enkel het restaurant, dan kunt u ter plaatse betalen met de bon. Gaat u voor de overnachting met wellness en diner, dan kunt u op voorhand al uw bonnen doorgeven, zodat deze gekoppeld worden aan uw reservering.

Ter plaatse dient u dan gewoon nog de bonnen mee te hebben, eventueel met de opleg.

Promoties Vlaanderen Vakantieland

Via verschillende kanalen zorgt Vlaanderen Vakantieland ervoor dat de vakantiecheque gepromoot wordt. Vorig jaar kon je via de app van KBC kunnen een deal activeren waarbij u € 10 korting kreeg als u een cheque van € 100 aankocht. Dus als u goed oplet, zijn er zeker nog mooie deals te doen met deze cheque.

Het Herenhuis is alvast blij met deze goeie samenwerking en ook wij hopen elk jaar meer en meer Vlaanderen Vakantieland gebruikers aan te trekken om onze mooie Izegemse regio te verkennen!

Gelijkaardige artikels