Restaurant

Jaarlijkse vakantie

Jaarlijkse vakantie

We zijn GESLOTEN van 23 juli tot 8 augustus. Terug OPEN vanaf vrijdag 9 augustus.
Boek nu reeds uw restaurant - B&B - wellness tijdstip.

Boek nu
Boek nu

Klasse afwerking, 10 op 10. Mooi onthaal en prachtig team! Doe zo verder.

Bjorn G.
Wellness

We kozen deze wellness voor het grote zwembad voor de kindjes. Super wellness, heel gezellig ingericht en alle nodige faciliteiten aanwezig. Heldere uitleg bij aankomst over de toestellen.

Elise B.
Wellness

Fantastisch, beste wellness waar we ooit zijn geweest. Prachtige accomodatie en alles heel netjes.

Charlotte P.
Wellness

We hebben voor het Herenhuis gekozen omdat er mooie foto's op de website stonden en goeie beoordelingen te vinden waren op google. We hebben super genoten van de privé wellness. Het was verzorgd, proper, luxe en ruim.

Bram Desmet
Wellness

Zijn al een aantal keer komen wellnessen. Dit was vroeger al dik in orde! Nu het verbouwd is hebben ze het naar een hoger niveau getild. Puur genieten. Het is zeker aangeraden om minstens 3 uur te nemen met een arrangement zoals de apero 2 uur zou te weinig zijn en de tapas plank was ook heel lekker.

Maarten Van Severen
Wellness

Verzorgde wellness, vriendelijk onthaal, prijs en kwaliteit zijn top 👌

Carmen Robyn
Wellness

Verzorgde wellness, vriendelijk onthaal,prijs,kwaliteit zijn top 👌

Carmen Robyn
Wellness

Vaak lijkt op de foto’s alles ‘groter’, het was een aangename verrassing te ondervinden dat het echt ruim is! Zeer mooie afwerking, perfect werkende toestellen. Ruim genoeg om met een ‘grotere’ groep te komen! En super proper.

Wij hadden aansluitend de brunch in het restaurant. Het personeel is vriendelijk en attent. Het eten is verzorgd, vernieuwend en ‘laagdrempelig’. Ideaal voor iemand die graag lekker eet maar niet wild is van ‘nouvelle cuisine’!

Wij komen zeker terug.

Steven De Moortel
Wellness

Voor Vaderdag kreeg ik deze privé wellness cadeau. Mijn eerste indruk van de wellness is heel rustgevend, netjes en proper. We genoten van deze sessie en vooral ook de gastvrije en vriendelijke ontvangst vielen in de smaak.

Nop Samnang
Wellness

Ons vorig bezoek dateerde van 2018 en door corona konden we niet eerder terugkomen. Deze wellness is écht perfect en ongeëvenaard! Uniek, heel modern met een oase van rust.

Frank Cuveele
Wellness

We kennen het Huis en hebben al talloze malen een wellness sessie proberen te boeken, maar telkens volzet. Heel blij dat we nu konden genieten van de mooi vernieuwde wellness met brunch buffet en het resultaat mag er zijn: Prachtig! Top! Compleet en vriendelijke bediening.

Degrauwe Toon
Wellness

Wij hebben deze avond de wellness van het herenhuis bezocht en deze blijkt van een uitzonderlijke kwaliteit te zijn. Alle traditionele faciliteiten zoals hammam en sauna zijn aanwezig, maar ook onverwachte extras zoals icescrub, infraroodmodules en massagedouches kun je er vinden. Het binnenzwembad is een ruime 10 meter lang wat op z’n minst niet alledaags te noemen is want weinig private indoor wellness resorts kunnen dit claimen. Naast dit alles kun je er ook genieten van fruitwater, fruitsap en koffie, dit alles aangeboden zonder meerkost door het huis. Als laatste is er de exceptionele gastvrijheid van de eigenaars en werknemers die je meteen als thuis laten voelen. Wil je een privé wellness met alles erop en eraan, boek dan gewoon maar hier.

Jeroen Kesteloot
Wellness

Eerst genoten van een heel uitgebreide, super lekkere brunch en daarna kwamen we volledig tot rust in deze prachtig verzorgde privé wellness. Bedankt voor de leuke tijd, aangename wellness en het lekkere ontbijt / Brunch. We zien jullie graag terug voor de volgende wellness ervaring.

Saartje en Lander
Wellness

Wat een beleving! Bij het binnenkomen werden we meteen opgezogen door de ontspannende sfeer. Het tapas plankje dat klaar stond en tip-top in orde was. De goed gevulde ijskast,... Een échte aanrader om tot rust te komen en eventjes te onthaasten...

Isabel en Geert
Wellness